homewelkom bij welkoop dierenpunt, fit & gezond


Welkom bij Welkoop Dierenpunt

De beste zorg voor je huisdier? Ook daarvoor kun je vanaf nu gewoon bij Welkoop terecht, bij het Welkoop Dierenpunt. Voor voedingsadvies, dieetvoeding, en diergeneesmiddelen. En dat voor een vriendelijke prijs. Wij staan zes dagen per week voor je klaar!

Waarvoor kan ik terecht bij Dierenpunt?

Een goed voedingsadvies, een gezondheidscheck of advies over ontworming en/of ontvlooïng .Onze medewerkers kunnen je er alles over vertellen. Zij hebben een paraveterinaire achtergrond en geven deskundig advies. Ook knippen wij de nagels van hond,kat en knaagdier. Lukt het niet met het ingeven van ontworming of toedienen van ontvlooïng? Wij helpen graag!

Alles onder één dak

Van maandag tot en met zaterdag doen we er alles aan om je huisdier fit en gezond te houden, gewoon in de Welkoop winkel. Want Welkoop heeft verstand van dieren én wij bieden nu alles aan onder één dak. De beste zorg, dieetvoeding, maar ook die leuke waterbak voor je hond of voerbak voor je kat.

Bij het Dierenpunt staan we altijd voor jou en je huisdier klaar.

Paraveterinair?

Het Dierenpunt wordt bemand door een paraveterinair medewerker. Een paraveterinair medewerker is vergelijkbaar met een verpleegkundige in een ziekenhuis, maar dan op dierengebied. Paraveterinairen zijn kundig opgeleid en zijn gediplomeerde medewerkers, maar mogen niet alle werkzaamheden van een dierenarts uitvoeren.