homegenieten in de tuintuinmeubelentuinaccessoires

Zonwering

 

We willen natuurlijk het liefst een prachtige zomer, met veel zonnige dagen. Aan de andere kant is het in de blakende zon ook alweer snel té heet. Gelukkig heeft u de keuze uit diverse zonbeschermers, die vaak ook nog eens de nodige sfeer toevoegen aan uw tuin en terras.

 

Parasol

 

Bij Welkoop Westerbork vindt u een uitgebreide collectie parasols. Van zeer voordelige basismodellen tot mooi vormgegeven parasols die u perfect kunt afstemmen op uw tuinmeubelen. Een groot voordeel is dat u een parasol eenvoudig met de zon mee kunt verplaatsen. In onze winkel vindt u diverse parasolvoeten. Van granieten, betonnen of gietijzeren parasolvoeten tot kunststoffen voeten die vulbaar zijn met water.

 

Partytenten en pagodes

 

Wilt u meer schaduw dan een parasol u kan bieden? Dan is een partytent of pagode een oplossing. Niet iedereen heeft dezelfde smaak, daarom vindt u in onze winkels modellen die variëren van ronduit romantisch tot oerdegelijk, van wandmodellen tot vrijstaand.

 

Hoe professioneel wilt u het hebben?

 

U heeft de keuze uit verschillende kwaliteitsniveaus, van instapmodel tot professionele oplossingen aan toe. In professionele partytenten worden metalen koppelstukken en zware kwaliteit doek en frame toegepast. Zo’n professioneel systeem kunt u na een degelijke montage het hele seizoen buiten laten staan. De eenvoudige partytenten bieden echt alleen bescherming tegen de zon; bij regen moet u ze dus afbreken.

Tuinkussens

 

Bij Welkoop Westerbork vindt u tuinkussens in uiteenlopende modellen en diverse kleuren en dessins. Ze zijn gemaakt van materialen die prima geschikt zijn voor buitengebruik, zoals katoen, polyester en dralon.

 

 

Onderhoudstips tuinkussens

 

 

Warmte buiten

Wilt u zo veel mogelijk genieten van uw terras? Dan is terrasverwarming ideaal. Bij Welkoop Westerbork heeft u een ruime keuze, van vuurkorven tot complete buitenhaarden.