homeroyal canin veterinary diet producten

Royal Canin Veterinary Diet producten

Heeft je hond of kat extra zorg nodig? Speciaal voor hen bieden we bij het Dierenpunt de Royal Canin Veterinary Diet lijn aan. Deze voedingslijn is ontwikkeld om de gezondheid en welzijn te bevorderen en gaat een stapje verder dan het voer van de dierenspeciaalzaak.

Goed eten is goed voelen

Voeding bepaalt mede hoe je huisdier zich voelt. Als je hond of kat extra zorg nodig heeft, kan het verstandig zijn om daar ook het voer op aan te passen. Dieetvoer kan genezing bevorderen en klachten verminderen. Dierenpunt biedt met Royal Canin Veterinary Diet een uitgebreid assortiment dieetvoeding. Afgestemd op veel voorkomende klachten, ziektes en aandoeningen bij honden en katten.

Het Royal Canin Veterinary Diet assortiment bevat voeding ter ondersteuning van:

- De huid,

- De urinewegen,

- De nieren,

- Het gebit,

- Overgewicht,

- De gewrichten,

- Het maagdarmkanaal.

Alleen het allerbeste

De Veterinary Diet lijn van Royal Canin is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgezocht, zodat je huisdier alleen het allerbeste krijgt. Zo bevatten producten bijvoorbeeld meer of minder van een bepaald ingrediënt, speciaal geselecteerde grondstoffen en extra nutraceuticals. Ook voldoet het productieproces aan strengere eisen en is het nog beter klinisch onderzocht.

Het voer is alleen verkrijgbaar bij dierenartspraktijken én bij het Dierenpunt. Onze medewerkers adviseren je graag over welk voer het beste bij je huisdier past. Heeft je huisdier een duidelijke voorkeur voor droog of nat voer? Dat is geen enkel probleem. Bijna alle voeding is in beide varianten verkrijgbaar.

 

ROYAL CANIN® Satiety

Heeft je hond last van overgewicht? Dieetvoeding kan helpen je hond weer op een gezond gewicht te krijgen. Dit voer is speciaal ontwikkeld om overgewicht te verminderen. En helpt honden op een verantwoorde en effectieve manier het ideale gewicht te bereiken.

Kenmerken van het product:

- Verrijkt met extra mineralen en vitaminen

- Een verhoogd eiwitgehalte

- Verzadigend effect

- Ondersteuning van de gewrichten

ROYAL CANIN® Hypoallergenic

Is je hond overgevoelig voor bepaalde ingrediënten? Royal Canin Hypoallergenic Diet kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid en hetmaag-darmkanaal. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen.

Kenmerken van het product:

- Verrijkt met Omega-3 vetzuren

- Gehydrolyseerd eiwit

- Versterking van de huidbarrière

- Ondersteuning van de spijsvertering

- Antioxidanten

ROYAL CANIN® Sensitivity Control

Net als mensen kunnen ook honden overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsproducten. Sensitivity Control Diet heeft een hoog gehalte aan essentiële vitaminen en mineralen. Dit bevordert de algemene gezondheid van je hond en voorkomt allergische of overgevoelige reacties op het voer.

Kenmerken van het product:

- Verrijkt met Omega-3 vetzuren

- Versterking van de huidbarrière

- Eén specifieke eiwitbron

- Ondersteuning van de spijsvertering

ROYAL CANIN® Gastro Intestinal

Moet je hond regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Bij maagdarmaandoeningen kan Gastro-Intestinal Diet van Royal Canin helpen. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om problemen in het maag- en darmstelsel te verminderen.

Kenmerken van het product:

- Ondersteuning van de spijsvertering

- Hoog energiegehalte

- Uitstekende acceptatie

- Verrijkt met Omega-3 vetzuren

ROYAL CANIN® Mobility C2P+

Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Misschien heeft hij last van zijn gewrichten. Deze voeding draagt bij aan gezonde gewrichten, waardoor je hond weer met meer plezier kan bewegen.

Kenmerken van het product:

- Omega-3 vetzuren

- Ondersteuning van de gewrichten (groenlip mossel)

- Ondersteuning van het afweersysteem

- Bijdragen aan een gezond gewicht

ROYAL CANIN® Dental

Heeft je hond last van tandsteen of tandplak? Dental Diet is een speciale gebitsverzorgende voeding voor volwassen honden. Deze speciale voeding helpt de vorming van tandplaque en tandsteen verminderen.

Kenmerken van het product:

- Ondersteuning van de spijsvertering

- Beperkt de vorming van tandsteen

- Mechanische reiniging van het gebit

- Ondersteuning van gewrichten

ROYAL CANIN® Renal

Heeft je kat nierproblemen? Renal Diet van Royal Canin kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de nieren. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voorkatten ter ondersteuning van de nierfunctie bij een chronische nierinsufficiëntie.

Kenmerken van het product:

- CKD Dieet Management

- Een gemiddeld aandeel aan fosfor

- Versterking van de bloedvaten

- Antioxidantencomplex

- Hoge verteerbaarheidsgarantie

ROYAL CANIN® Urinary S/O

Heb je het idee dat je kat niet zo makkelijk kan plassen? Om de urinewegen te ondersteunen kun je Urinary S/O van Royal Canin aan je kat geven. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen en helpt de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen.

Kenmerken van het product:

- Toename van het urinevolume

- Onderverzadiging van de urine

- Oplossen van struvietstenen

- Laag magnesium gehalte