homeover ons

Dromen...durven....DOEN!

 


Een droom in ons hoofd en een rugzak vol ambitie. Zo gingen wij, met ons ondernemersdiploma op zak, onze toekomst tegemoet.
Nèt van school werd ons een kans aangeboden om in Westerbork, op het nieuw te realiseren industrieterrein de Noesten, een eigen zaak op te zetten.
Met de kennis vers in ons hoofd en de wil om onze droom waar te maken zijn we op 6 februari 2003 aan ons avontuur begonnen onder de naam Jager AgriShop.
Op deze locatie hebben wij een winkel van ongeveer 800m2 ingericht, waarbij onze keuze voor het assortiment binnen de kaders van Dier, Tuin, Agri en DoeHetZelf vielen.
Doordat we volledig vrij waren in het bepalen van ons assortiment, konden we deze afstemmen op de behoefte van onze klant. 
Zo groeide ons assortiment snel, en hebben er diverse grotere en kleinere verbouwingen plaatsgevonden om alle artikelen op de juist manier te blijven presenteren.
Ook groeide de behoefte ons aan een organisatie te binden, omdat we de voordelen en de kracht zagen van samenwerking. Een aantal jaren zijn we aangesloten geweest bij De Groene Vakwinkel. De vrijheid van zelfstandigheid, maar de voordelen van collectiviteit. 

Na bijna 10 jaar op de Noesten 72 werd het tijd voor een grote verandering. En soms komen de juiste dingen op het juiste moment....
AgriRetail bood het pand waar de Welkoop gevestigd was ter overname aan en zocht een franchise ondernemer voor de formule in Westerbork.
Wij zagen kansen in het winkelpand op de Noesten 11 en hebben de sprong genomen. We konden onze zelfstandigheid behouden, maar voelden ons heel goed bij de Welkoop-formule. 
De winkel werd van juli tot november 2012 grondig verbouwd tot een sfeervolle, ruime winkel (1500m2) met een breed uiteenlopend assortiment. 
Door het samenvoegen van de Welkoop-formule aan ons eigen assortiment hebben we een prachtige mix samengesteld die de juiste aansluiting had met het gebied en met de klanten die onze winkel zou gaan aantrekken, oftewel: boeren, burgers en buitenlui.
Op 29 november 2012 is de Welkoop Westerbork feestelijk geopend.