homeherock 2

Herock: wear it, work it!

ESSENTIALS
Deze lijn omvat dé basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent die dagelijks aan het werk is, of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver met een passie voor het betere kluswerk, elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier. De kleding in deze basiscollectie is enkel 'branded' aan de binnenkant, hooguit een verwijderbare zip-puller waar Herock® opstaat. Deze collectie is dus uiterst geschikt voor opdrukken en borduren en een must voor ieder bedrijf die zijn corporate imago in de verf wil zetten.
ADDITIONALS
Alles wat je niet tegenkomt in de Essentials-collectie vind je hier. Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item dat moet beantwoorden aan een unieke vereiste? Je vindt het hier in de Additionals-lijn. Deze lijn is voornamelijk gericht naar professionals, maar ook de iets meer gevorderde klusser zal in de Additionals-lijn zijn gading vinden. Ook hier is steeds rekening gehouden met een ideale positionering van een bedrijfslogo.
EXPERTS
In deze collectie vind je de absolute top van het Herock® assortiment: deze lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meest exclusieve artikelen én de meest duurzame kwaliteit van stoffen, en wordt alleen verkocht door onze officiële distributiepartners.
IT’S NOT A MAN’S WORLD, THEY JUST WORK IN IT
De tijd waarin bouwvakkers, hoogwerkers en metsers uitsluitend mannen waren, is al een poosje voorbij. In de 21e eeuw is er niets dat een vrouw nog tegenhoudt om haar mannetje te staan in beroepen die van oudsher als typisch mannelijk werden omschreven. Zo goed als niets toch, want uiteraard heeft ook een vrouw de juiste uitrusting nodig om haar vakmanschap het best tot zijn recht te laten komen. De meeste merken houden echter geen rekening met de vrouwelijke pasvorm en andere maten, wat al snel kan leiden tot oncomfortabele kledij die sneller slijt en zelfs voor kwetsuren kan zorgen. Daarom presenteert Herock® nu ook de Sherock-lijn, een collectie die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke professionals in het veld. Deze collectie is uiteraard gebaseerd op de hoge kwaliteitsstandaard die gehanteerd wordt in de andere lijnen, alleen zijn de kledingstukken aangepast naar een vrouwelijke pasvorm. Zo kunnen onze vrouwelijke professionals ook rekenen op een optimaal comfort en een werkoutfit op maat.