homewerken in de tuinblokhuttenje eigen blokhut

Spelen, loungen, klussen het kan allemaal in je nieuwe blokhut

 

Een blokhut is er voor iedereen. De vele varianten maken een blokhut voor elke wens bruikbaar. Denk aan een overkapping waar je prettig onder kunt barbecueën of in alle rust een goed boek lezen. Of een speelhuisje waar de kinderen heerlijk hun eigen spel kunnen spelen. Misschien heb je meer behoefte aan een gerieflijk theehuisje waar je een high tea kunt geven of waar je gezellig een glas wijn kunt drinken met familie of vrienden. Kies een blokhut met veranda, zodat je zomers van de ondergaande zon kunt genieten. Een blokhut kan natuurlijk ook prima fungeren als extra opbergruimte. Voor tuinmeubelen, kinderspeelgoed of tuingereedschap bijvoorbeeld. 


Hoe dan ook een blokhut zal een welkome toevoeging zijn in de tuin, het verlengt het zomerseizoen en biedt extra leefruimte. En je ziet het:  mogelijkheden te over...welke blokhut vervult jouw wens? Bij Welkoop zijn blokhutten online verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

 

Veranda

 

Verrijk je buitenleven met een veranda! Langer buiten zitten als het ’s avonds wat afkoelt of als er een klein buitje valt. Of juist prettig beschermd tegen het felle zonlicht genieten tussen huis en tuin. Wij hebben diverse veranda’s in het assortiment.

 

Sfeervol larikshout

 

Kies bijvoorbeeld voor een aangename terrasoverkapping met houten frame van Siberische lariks en lichtdoorlatende dakplaten in melkwit of transparant. Ook een houten prieel met dak biedt een comfortabel beschut plekje. Of ga je liever voor het onderhoudsvrije aluminium?

 

Praktisch aluminium

 

Een aluminium veranda is eenvoudig op te bouwen én onderhoudsarm. De dakplaten hoef je slechts tweemaal per jaar te reinigen en de aluminium onderdelen eenmaal per jaar. Wij maken de aluminium veranda perfect op maat, zodat deze feilloos aansluit op de woning. Nog een voordeel van aluminium: je kunt de veranda zonder meerprijs bestellen in donkergroen, grijs, bruin, gebroken wit en wit. De dakplaten worden standaard geleverd in de kleur opaal wit. De hemelwaterafvoer wordt geïntegreerd in de staander van de veranda en de dakgoot is stijlvol ingebouwd.

Uw eigen blokhutsauna

 

Een saunabezoek is een heerlijke en gezonde manier om te ontspannen. Als je een saunaliefhebber bent, heb je vast wel eens gefantaseerd over uw eigen sauna. Dat hoeft geen droom te blijven, want thuissauna’s zijn de laatste jaren veel betaalbaarder geworden. Voor de echte Scandinavische saunabeleving zijn bij Welkoop blokhutsauna’s verkrijgbaar. In huis weet je misschien niet waar je een sauna moet laten, maar in de tuin kun je vast een plekje vrijmaken!


Een blokhutsauna is een compacte sauna met de omvang van een tuinhuisje. Volledig gemaakt van Scandinavisch vurenhout ziet de blokhutsauna er gezellig en sfeervol uit. Met de opbouwinstructie zet je de sauna eenvoudig zelf in elkaar. Daarna is het puur genieten van het luxe welnessgevoel, gewoon in de achtertuin. Bij ons heb je de keuze uit twee uitvoeringen. Beiden worden als compleet pakket gratis thuisbezorgd en bevatten alles wat je nodig hebt, waaronder een vloer, 8kW kachel, beschermrek en lavastenen.