homewerken in de tuinblokhuttenuw eigen blokhut

Spelen, loungen, klussen het kan allemaal in uw nieuwe blokhut

Een blokhut is er voor iedereen. De vele varianten maken een blokhut voor elke wens bruikbaar. Denk aan een overkapping waar u prettig onder kunt barbecueën of in alle rust een goed boek lezen. Of een speelhuisje waar de kinderen heerlijk hun eigen spel kunnen spelen. Misschien heeft u meer behoefte aan een gerieflijk theehuisje waar u een high tea kunt geven of waar u gezellig een glas wijn kunt drinken met familie of vrienden. Kies een blokhut met veranda, zodat u zomers van de ondergaande zon kunt genieten. Een blokhut kan natuurlijk ook prima fungeren als extra opbergruimte. Voor tuinmeubelen, kinderspeelgoed of tuingereedschap bijvoorbeeld. U heeft het in de winter goed opgeborgen en in het voorjaar direct bij de hand.


Hoe dan ook een blokhut zal een welkome toevoeging zijn in uw tuin, het verlengt uw zomerseizoen en extra leefruimte. En u ziet het mogelijkheden te over...welke blokhut vervult uw wens? Bij BoerenBond en Welkoop zijn blokhutten online verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

 

Veranda

Verrijk uw buitenleven met een veranda! Langer buiten zitten als het ’s avonds wat afkoelt of een klein buitje valt. Of juist prettig beschermd tegen het felle zonlicht genieten tussen huis en tuin. Wij hebben diverse veranda’s in het assortiment.

 

Sfeervol larikshout

Kies bijvoorbeeld voor een aangename terrasoverkapping met houten frame van Siberische lariks en lichtdoorlatende dakplaten in melkwit of transparant. Ook een houten prieel met dak biedt een comfortabel beschut plekje. Of gaat u liever voor het onderhoudsvrije aluminium?

 

Praktisch aluminium

Een aluminium veranda is eenvoudig op te bouwen én onderhoudsarm. De dakplaten hoeft u slechts tweemaal per jaar te reinigen en de aluminium onderdelen eenmaal per jaar. Wij maken de aluminium veranda perfect op maat voor u, zodat deze feilloos aansluit op uw woning. Nog een voordeel van aluminium: u kunt de veranda zonder meerprijs bestellen in donkergroen, grijs, bruin, gebroken wit en wit. De dakplaten worden standaard geleverd in de kleur opaal wit. De hemelwaterafvoer wordt geïntegreerd in de staander van de veranda en de dakgoot is stijlvol ingebouwd.

Uw eigen blokhutsauna

Een saunabezoek is een heerlijke en gezonde manier om te ontspannen. Als u een saunaliefhebber bent, heeft u vast wel eens gefantaseerd over uw eigen sauna. Dat hoeft geen droom te blijven, want thuissauna’s zijn de laatste jaren veel betaalbaarder geworden. Voor de echte Scandinavische saunabeleving zijn bij BoerenBond en Welkoop blokhutsauna’s verkrijgbaar. In huis weet u misschien niet waar u een sauna moet laten, maar in de tuin kunt u vast een plekje vrijmaken!


Een blokhutsauna is een compacte sauna met de omvang van een tuinhuisje. Volledig gemaakt van Scandinavisch vurenhout ziet de blokhutsauna er gezellig en sfeervol uit. Met de opbouwinstructie zet u de sauna eenvoudig zelf in elkaar. Daarna is het puur genieten van het luxe welnessgevoel, gewoon in uw achtertuin. Bij ons heeft u de keuze uit twee uitvoeringen. Beiden worden als compleet pakket gratis thuisbezorgd en bevatten alles wat u nodig heeft, waaronder een vloer, 8kW kachel, beschermrek en lavastenen. Wij hebben al een sauna vanaf 2899.-.